Vers vlees

Ons assortiment vers vlees betrekken wij van gerenommeerde toeleveranciers die eerlijkheid, transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij kunnen u met diverse concepten, vaktechnisch ondersteunen en begeleiden.

durocdolives7

Duroc d'Olives: kwaliteitsvarkensvlees voor de betere slager

Het geheim van Duroc d’Olives zit in zijn unieke combinatie; een uitzonderlijke kruising en uitzonderlijke voeding. De raskeuze en de specifieke voeding geven ons het bijzonder malse en sappige Duroc d’Olives varkensvlees. Duroc d’Olives is vandaag hét kwaliteitsvlees waarmee een kwaliteitsslagerij zich kan onderscheiden!

Duroc raskeuze

Duroc d’Olives varkens hebben als moeder een kruising van Landras en Large White, dit is een sterk bevleesde zeug met goede moedereigenschappen. Deze zeug wordt ingekruist met een Duroc beer. Het Duroc varkensras wordt geroemd om zijn malsheid en sappigheid dankzij de aanwezigheid van intramusculair vet. Het Duroc vlees heeft minimale dripverliezen. Een uitgebalanceerde varkensvoeding zorgt voor een langere houdbaarheid van het vers vlees.

durocdolives3
durocdolives5

Olijfolie

Als vetbron bij de opkweek van Duroc d’Olives wordt olijfolie gebruikt. Samenwerking met de universiteit van Gent leidde tot een optimaal gehalte aan oliezuur of Omega 9 in het varkensvlees. Omega 9 heeft een gunstig effect op het cholesterolgehalte en op cardiovasculair gebied. Enkel pure grondstoffen zoals tarwe, gerst, maïs en soja vormen het basisrantsoen. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk eigen geteelde gewassen. Dit rantsoen zorgt voor een sappig varkensvlees met een mooie marmering van intramusculair vet.

Assortiment

Als slager kunt u kiezen voor halve varkens versneden zoals u het wenst. Deelstukken zijn ook apart verkrijgbaar bij Boonstra Verswaren. Het Duroc d'Olives varkensvlees herkent u steeds aan de unieke brandstempel. De deelstukken worden met een inktstempel gemerkt, waardoor levering van origineel Duroc d'Olives varkensvlees gewaarborgd is.

durocdolives2
 Durocvleeswaren

Duroc d’Olives charcuterie

Recent introduceerde Duroc d’Olives een nieuw topassortiment: Duroc d’Olives charcuterie. Stuk voor stuk parels van smaak en vakmanschap. Bereid door lokale specialisten volgens de regels van de kunst. In het assortiment vindt u:

 • Duroc d’Olives gedroogde ham
 •  Duroc d’Olives salami
 •  Duroc d’Olives kookham
 •  Duroc d’Olives droog worstje
 •  Duroc d’Olives Breydelham

Duroc d'Olives promotiemogelijkheden

Er zijn volop mogelijkheden om Duroc d'Olives varkensvlees onder de aandacht te brengen bij uw consument:

 • Promotiepakket consument, laat uw klant zelf ervan hoe mals en smaakvol Duroc d'Olives varkensvlees is!

 • Er zijn volop promotieartikelen verkrijgbaar; vleesprikkers, zelfklevende etiketten, USB-sticks met demonstratiefilmpjes voor in de winkel, flyers & beachvlaggen voor de BBQ periode!

 • U krijgt een vermelding op de website en Facebook-pagina van Duroc d'Olives als officieel verkooppunt of dealer!

 • Voortdurend nieuwe recepten, voor u en uw klant!

 • Er zal volop aandacht besteed worden aan Duroc d'Olives varkensvlees op social media & onze website!

 • Chef-kok Carlos kan op locatie workshops geven om de vele mogelijkheden van Duroc d'Olives varkensvlees te presenteren!

durocdolives6

Interesse in Duroc d'Olives varkensvlees?

Laat u vrijblijvend informeren over Duroc d'Olives varkensvlees.

Want mals, smaakvol & gezond varkensvlees tegen een betaalbare prijs en alleen verkrijgbaar bij de ambachtelijke & betere slager is toch de uitgelezen mogelijkheid om uzelf op de kaart te zetten!?