Gezond Fruitijs

4 mei 2018

 
Nieuw in uw assortiment!

GEZOND FRUITIJS

(exclusief verkrijgbaar)

 

Natuurlijk fruitijs op een stokje: van echt fruit (vol vezels), zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen.

Dat betekent dat de ijsjes lactosevrij, glutenvrij en E-nummervrij zijn!

De ijsjes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook geschikt voor veganisten en mensen die zich bezighouden met een gezonde lifestyle. En niet te vergeten een smaakvol en gezond alternatief voor kinderen!

sprimfruits sfeer website 
 primfruits sfeer website  
Vriezers

Unieke presentatiemogelijkheden voor de ijsjes. De ijsjes zijn zowel verpakt als onverpakt verkrijgbaar. In de vriezers kunnen ze onverpakt gepresenteerd worden, heel bijzonder en draagt daarnaast bij aan een verlaging van de afvalproductie.

 

Verschillende Smaken

Alle smaken worden op ambachtelijke wijze gemaakt, in een verpakte en onverpakte variant.

Hieronder een aantal smaken uitgelicht:
• kiwi-mango
• aardbei-cocos
• framboos-appel
• passievrucht
• aardbei

Wilt u ook als verkooppunt op onze website toegevoegd worden? We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via 050-5033500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar Carina.  logo sprimfruits website

Voorjaar & Zomer 2018

19 april 2018

 

De voorjaar & zomer brochure ligt voor u klaar!

In deze speciale jubileum brochure presenteren we u een mooie selectie uit ons ruime assortiment. We brengen nieuwe producten onder de aandacht, maar onze zomer toppers mogen uiteraard ook niet missen!

BBQ vers of diepvries assortiment, Tapas, Buffet, High-tea, Lunch of Brunch we hebben volop producten in huis om deze maaltijden een verrassende en nieuwe wending te geven.

We springen ook zoveel mogelijk in op de huidige trends, gezonder (minder koolhydraten) eten, meer producten uit de streek, grote stukken vlees op de BBQ, onderscheidend vermogen van de producten, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Laat u zich ook inspireren door onze nieuwste brochure?!

Heeft u vragen naar aanleiding van onze brochure of wenst u een duidelijke offerte, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoop afdeling via (050) 50 33 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is uiteraard ook mogelijk dat een van onze vertegenwoordigers bij u langs komt om de brochure verder toe te lichten.

Voorkant brochure website

Beef Best & Pork Best

17 maart 2018

Beef best 1
beef best 2
Beef best 3
Beef best 4
Beef best 5

Paul's Pie

8 december 2017

Een geweldige aanvulling op uw assortiment voor de feestdagen; Paul's Pie!

Heerlijke pie in 8 verschillende smaken. Ambachtelijk bereid, kant-en-klaar, in 180 & 50 gram. Perfect voor bij de maaltijd, als tussendoortje of voor bij een high tea!

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050 50 33 500.

"De smaakvolste dagen van het jaar beleef je met elkaar!"

 paulspie

Drentse AA Zuivel

8 december 2017

 

Nieuw in ons assortiment; Drentse AA Zuivel! Smaakvol en gevarieerd assortiment biologische zuivel! Perfecte aanvulling op uw assortiment voor de feestdagen. Heeft u de Griekse Yoghurt al geprobeerd? Een absolute aanrader!

"Drentse Aa" is een assortiment biologische zuivelproducten, afkomstig uit het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De producten worden van biologische melk gemaakt; dit betekent dat op het weiland geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en dat de koeien op een diervriendelijke manier worden gehouden. Op alle producten staat dan ook het wettig gecontroleerde Eko-keurmerk.

Meer weten over het volledige zuivel assortiment? We informeren u graag!

 aazuivel

Opening Uw Beenhouwer

27 november 2017

 

Woensdag 22 november was de opening van Uw Beenhouwer Gerard Dijkstra.

Het is een prachtige winkel geworden, met een unieke uitstraling. Nieuwsgierig? Ga dan eens langs bij Uw Beenhouwer Gerard Dijkstra in Nieuw-Weerdinge.

Meer weten over het concept Uw Beenhouwer? Binnenkort komt de website online.

Bij interesse of vragen kunt u ook contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 
UwBeenhouwer voorkantUwBeenhouwer binnenkant
 

Wild Assortiment

27 november 2017

 

Uitgebreid assortiment wild specialiteiten!

Ambachtelijk vakwerk met eerlijke producten! We hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor u samengesteld. Vraag gerust naar ons complete wildassortiment!

Vele specialiteiten in skinpack!
Daardoor een langere houdbaarheid en minder derving!

Interesse in een wild - assortiment boekje op naam? Informeer ernaar bij onze verkoop binnendienst; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

gebradenkip

Impressie Beurs 2017

15 november 2017

 

Foto-impressie van de beurs "Warme Winterweken" 2017:

RRW 6226 RRW 6231
RRW 6174 RRW 6234
RRW 6214 RRW 6221
RRW 6238 RRW 6249
RRW 6251 RRW 6257

Varieer & Creëer

27 september 2017

 

Onze nieuwste actie: Varieer & Creëer!

 

Uw consument kan sparen voor een "Watch me Grow" kruidenkit, we hebben 4 varianten; de zoete inval, rood vlees of wild, geroosterde groente & stoere karbonade. Bij aankoop van producten uit ons winter assortiment ontvangt u korting bij het aanschaffen van de “Watch me Grow” kruidenkit. 

We hebben daarnaast een volledig promotiepakket voor u uitgewerkt, inclusief spaarkaart + stickers, poster, recepten en een persbericht. Alle ingrediënten om van deze actie een succes te maken!

 

Meedoen met deze geweldige actie? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om de actie verder toe te lichten. U kunt ook contact opnemen met onze binnendienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

De actie zal plaatsvinden in de weken 46, 47 & 48

 

“Eten is meer dan voeding, het staat voor gezondheid, gezelligheid en bewustzijn!”

 Varieer

Outdoor Brochure

10 juli 2017

 

We hebben dit jaar aanvullend op onze voorjaar & zomer brochure een outdoor brochure voor u samengesteld. Barbecues, accessoires & terrasverwarmers. Alles om het BBQ seizoen tot een succes te maken!

“Klaar voor een nieuw seizoen buiten koken”

 Voorkantoutdoorbrochure

Beurs - 1 november

10 juli 2017

 

Noteer alvast in uw agenda: Beurs "Warme Winterweken", woensdag 1 november.

Verdere informatie volgt spoedig!

 Beurs1Beurs10Beurs4Beurs7

Schort Cadeau?!

12 april 2017

 

Een Chaud Devant schort cadeau?

Tot 31 juli is het mogelijk om te sparen voor een Chaud Devant lederen schort. In een dames- en herenmodel. Heeft u 100 punten verzameld? Dan is dit prachtige customized schort voor u!

U kunt punten sparen door producten te kopen uit onze nieuwste voorjaar & zomer brochure. En in het versnieuws staan elke week ook enkele producten met spaarpunten. Schortjes met aantal punten staan in de foto's weergegeven.

Heeft u interesse om voor dit geweldige schort te sparen? Geef dit dan even aan bij onze verkoop binnendienst via (050) 50 33 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en u spaart automatisch mee!

 schort
 

Voorjaar & Zomer 2017

5 april 2017

 

De voorjaar & zomer brochure ligt voor u klaar!

Dit jaar hebben we een nieuwe lay-out, vele nieuwe producten, tips & trends een extra outdoor BBQ brochure! Daarnaast een exclusief spaarpunten pakket voor een Gratis Chaud Devant schort. Kortom, volop ondersteuning om het aankomende zomerseizoen tot een succes te maken.

BBQ vers of diepvries assortiment, Tapas, Buffet, High-tea, Lunch of Brunch we hebben volop producten in huis om deze maaltijden een verrassende en nieuwe wending te geven.

We springen ook zoveel mogelijk in op de huidige trends, gezonder (minder koolhydraten) eten, meer producten uit de streek, grote stukken vlees op de BBQ, onderscheidend vermogen van de producten, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Laat u zich ook inspireren door onze nieuwste brochure?!

Heeft u vragen naar aanleiding van onze brochure of wenst u een duidelijke offerte, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoop afdeling via (050) 50 33 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is uiteraard ook mogelijk dat een van onze vertegenwoordigers bij u langs komt om de brochure verder toe te lichten.

 voorkantbrochure2017

Pasen 2017

27 februari 2017

 

De paasbrochure ligt voor u klaar! We hebben enkele producten voor u uitgezocht waarmee u zich kunt onderscheiden. Producten voor bij de brunch, voor bij een high tea, voor bij de tapas en voor bij het diner! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden tijdens de Paasdagen!

Wilt u de paasbrochure ontvangen? Of heeft u vragen over ons paasassortiment? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

"Lekker thuis uit eten!"

 

Pasen2017

 

 

 

 

 

Winter Deals 2017

30 december 2016

 

Onze nieuwste actie: Winter Deals

Heerlijke winterse combinaties voor een zacht prijsje! Maaltijden in combinatie met vlees, vlug klaar in combinatie met appelmoes, vleeswaren combinaties, tapas combinaties en meer. We hebben enkele interessante combinaties voor u uitgewerkt.

 Winterdeals

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze actie? Neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 5033500. Het is ook mogelijk dat een van onze vertegenwoordigers bij u langskomt om de actie verder toe te lichten.

De actie zal plaatsvinden in week 6 & 7.


Authentiek, verrassend & smaakvol!

Kerst Special

18 november 2016

 

De Kerst Special ligt voor u klaar!

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden tijdens het kerstdiner. Vleeswaren, salades & brood, tapas, paté's & buitenlandse kaas, Boer'n Kiep & kalkoen, varkensvlees, vis & wild, gourmet vlees & groenten, maaltijden, desserts en nog veel meer! Lekker samen eten en drinken. Bij Boonstra verswaren vindt u alle ingrediënten om uw feestdagen tot een succes te maken.

Exclusief genieten tijdens de feestdagen!

 Kerst Special
Wilt u de Kerst Special ontvangen? Of heeft u vragen over ons assortiment voor de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

Foto-impressie Beurs

18 november 2016

 

Foto-impressie van de beurs "Warme Winterweken":

Beurs1 Beurs2
Beurs3 Beurs4
Beurs5 Beurs6
Beurs7 Beurs8
Beurs9 Beurs10
Beurs11 Beurs12

Uitnodiging Beurs

 20 oktober 2016

 

We hebben de uitnodigingen begin van de week verstuurd. Heeft u de uitnodiging niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 050 50 33 500.

 

Waarom u de beurs op maandag 7 november zeker niet mag missen?!

We hebben dit jaar een inspirerend thema perfect passend bij de huidige trend, “Weet wat je eet”! Meer dan 1400 m2 beursvloer met stands, presentaties, concepten, heel veel nieuws en mogelijkheden om uw verkoop de komende jaren een positieve wending te geven; Wild, Kip, Vlees, Vis, Vleeswaren, Brood, Tapas, Patés, Kruiden, Machinerie, Verpakking, Koeltechniek, Deco, Transport, en nog meer. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een sfeervolle entourage zoals u van ons gewend bent!  

Al dit nieuws wilt u niet van een ander horen maar daar wilt u zelf bij zijn!

Tot maandaag 7 november a.s. van 15:00 uur tot 22:30 uur!

 Uitnodigingbeurs

Beurs Warme Winterweken

3 oktober 2016

 

Op 7 november 2016 van 15:00 uur tot 22:30 uur vindt de beurs "Warme Winterweken weer plaats in het NoordLease te Groningen. Het belooft weer een dag vol inspiratie te worden! Adviezen, proeven en kopen. Het kan allemaal!

We hebben daarnaast dit jaar een thema die perfect past bij de huidige trends: "Weet wat je eet"! De consumenten willen steeds meer duidelijkheid over de ingrediënten in de producten die ze consumeren. Waar komen de producten vandaan? Welke toevoegingen zitten er in de producten? Dit komt allemaal naar voren tijdens deze unieke editie van de Warme Winterweken. Een editie die u zeker niet mag missen! Laat u opnieuw weer verrassen!

Graag tot ziens op maandag 7 november!

 

 Beurs1Beurs7
 

Messen Actie

14 september 2016

 

We hebben een geweldige actie richting de winter: Messcherp de winter in!

Uw consument kan sparen voor stainless steel messen van Alpina. We hebben twee mogelijkheden, chefs messen en een combinatie van twee messen (schilmesje en een universeel mes).

We hebben daarnaast een volledig promotiepakket voor u uitgewerkt, inclusief stempelkaart, poster en spelregels. Alle ingrediënten om van deze actie een succes te maken!

 

Meedoen met deze geweldige actie? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om de actie verder toe te lichten. U kunt ook contact opnemen met onze binnendienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

"Samen koken, samen genieten!"

 

 MessenActie

Formule 1 - Busreis

25 juli 2016

Spa Francorchamps is al jarenlang een zeer populaire race op de Formule 1 kalender. Het circuit ademt geschiedenis en ‘La Source’ en ‘Eau Rouge’ zijn begrippen binnen de autosport. Na een moeizame kwalificatie in 2015 knokte Max Verstappen zich toch naar punten toe en onder het oog van veel Nederlanders wist hij te imponeren met zijn aanvallende rijstijl. Sport Stadion organiseert al een aantal jaren busreizen naar Spa. Vanwege de recente overstap van Max Verstappen naar Red Bull en zijn sensationele overwinning in Spanje kleurt Spa oranje en heeft Boonstra Verswaren in samenwerking met Sportstadion onderstaande busreis voor haar afnemers georganiseerd.

Uitgangspunt voor de busreis:

  • Verwacht vertrek om 3.15 uur vanuit Assen
  • +/- 08.00 uur aanwezig op het circuit van Spa om de hele dag van alle actie te genieten
  • +/- 18.00 uur vertrek vanaf het circuit
    Assen ˃ Zwolle ˃ Spa-Francorchamps
Zie bijgevoegd programma voor het programma van zondag 28 augustus
 formule1klein
Toegangskaart Spa Francorchamps

In de onderstaande plattegrond is met de blauwe stroken aangegeven welke gedeelten rondom het circuit als staanplaats zijn ingericht. Waar u zelf kunt bepalen, waar u van deze race kan genieten     
   
Inschrijving voor deze busreis is mogelijk t/m 27 Juli as.
 plattegrondformule1
Het bovenstaande pakket kunnen wij aanbieden voor:

€ 150.00 Ex. Btw per persoon.
De bovenstaande prijs is op basis van de huidige beschikbaarheid.

Let op! wij hebben de laatste kaarten gereserveerd.

Na inschrijving ontvangt u van ons de bevestiging en de definitieve afstemming van deze dag en reis.

 petformule1

Gaat u ook mee met deze geweldige reis?
Dan ontvangt u ook nog een geweldige cap!
Schrijf u snel in, want vol = vol!

Geef uw aanmelding door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

programmaformule1

Vakantie Festijn

8 juni 2016

 

Onze nieuwste actie: Vakantie Festijn!

Sparen voor geduldspelletjes! Een geweldige actie voor jong en oud!

Nieuwsgierig? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om de actie verder toe te lichten. U kunt ook contact opnemen met onze binnendienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

"Samen genieten van de zomer!"

 

 VakantieFestijnWebsite

Racebaan Actie

23 mei 2016

 
Bent u al op de hoogte van onze racebaan actie? Deze actie mag u zeker niet missen! 

 

Wilt u meedoen? Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om de actie verder toe te lichten! U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze binnendienst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500

 

"MAXimaal genieten, MAXimaal profiteren!"

 formule1

 

 

Voorjaar & Zomer Brochure

6 april 2016

 

De Voorjaar & Zomer Brochure ligt voor u klaar!

 

Is er nog iets nieuws? Jazeker! Een selectie uit ons vernieuwde en aangepaste assortiment. Een bijdrage aan ideeën, trends en tips vanuit de gedachten van Chef-kok Carlos Jansen. Wat kun je allemaal doen met vis, kip, varkens, lams of rundvlees, wel of niet bewerkt met de nieuwe kruidenlijn van LuJaBa. Ons nieuwe BBQ vlinderbrood (gezond, trendy & makkelijk), al deze informatie hebben wij verder uitgebreid en in onze brochure verwerkt.

Neem eens een kijkje in de brochure en laat u verrassen!

Zomer brochure 

Wilt u de voorjaar & zomer brochure ontvangen? Of heeft u vragen over de brochure? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

"Samen genieten van de mooie momenten in het leven!"

Zeg het met... Asperges!

2 april 2016

 

De asperge brochure ligt voor u klaar!

 

In deze brochure worden alle producten waar het "witte goud" in verwerkt is, in de spotlight gezet. Hierbij kunt u denken aan paté, hamtaart, vleeswaren, maaltijden, salades, soepen en uiteraard verse asperges!

 

Asperges

Wilt u de asperge brochure ontvangen? Of heeft u vragen over ons asperge assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

 

Paasbrochure

3 februari 2016

 

De paasbrochure ligt voor u klaar. Thema van de brochure is de paasbrunch. Broodjes, vleeswaren, patés, salades, zoete delicatessen, (kip)snacks, sappen en nog veel meer! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden tijdens de paasbrunch.

Wilt u de paasbrochure ontvangen? Of heeft u vragen over ons paasassortiment? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (050) 50 33 500.

 

"De smaakvolste dagen in het jaar beleef je met elkaar!"

 Paasbrunch

Winter Deals

11 januari 2016

 

Onze nieuwste actie; u biedt uw klanten interessante combinatie deals tegen een zacht prijsje. Maaltijden in combinatie met kwark of rauwkost, vlug klaar in combinatie met appelmoes, vleeswaren combinaties en meer. We hebben enkele interessante combinaties voor u uitgewerkt.

De actie zal plaatsvinden in de weken 7 & 8. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-5033500.

 

Authentiek, verrassend & smaakvol!

WinterDeals 

Foto's Warme Winterweken

22 november 2015

 

Foto-impressie van de Warme Winterweken!

Beurs1 Beurs2
Beurs3 Beurs13
Beurs5 Beurs6
Beurs7 Beurs8
Beurs9 Beurs11
Beurs10 Beurs12

Beurs Warme Winterweken

21 oktober 2015

 

Op 9 november 2015 van 15:00 tot 22:30 uur zal de beurs "Warme Winterweken" weer plaatsvinden in Euroborg te Groningen. Ook dit jaar zal de beurs weer een dag vol inspiratie worden. Adviezen, proeven & kopen. Het kan allemaal!

UitnodigingWarmeWinterweken2015

Enkele redenen waarom u de beurs zeker niet mag missen:

Circa 60 interessante bedrijven; ontdek de nieuwste trends op het gebied van vleeswaren & maaltijden. Ontdek de nieuwste BBQ's, voorproefje voor 2016. Nieuwe bedrijfsauto nodig? Ook dat is mogelijk. Advies over opleidingen! Ruim assortiment bedrijfskleding! De nieuwste mogelijkheden wat betreft koeltechnieken. Eens wat anders uitproberen in uw winkel? Antipasti, Oriëntaals, specerijen, sappen. En nog veel meer. Laat u opnieuw weer verrassen.

 

Graag tot ziens op maandag 9 november!

Italiaanse weken

9 oktober 2015

Onze nieuwste actie; probeer in week 46 & 47 voor een scherpe prijs vijf soorten Italiaanse vleeswaren, Antipasti & Italiaanse maaltijden en zorg voor een verantwoorde uitbreiding van uw assortiment. Ontdek samen met uw klant de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken.

Authentiek, smaakvol & verfijnd!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-5033500

 Italiaanse-weken

Puur Holland

2 september 2015

 

Onze nieuwste actie; bij besteding van 15 euro uit uw winterassortiment krijgt uw consument een zakje bloembollen gratis. Breng uw winterassortiment op een verrassende manier onder de aandacht. Geef uw klant iets om over te praten. Laten we samen zorgen voor een trend!

De actie zal plaatsvinden in de weken 41, 42 & 43. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-5033500. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Winterkost, smaakvol en puur!

 PuurHolland

 

 

 

 

Boonstra Excellent

25 mei 2015

 

We hebben bij Boonstra Verswaren een huismerk ontwikkeld, Boonstra Excellent. Verantwoorde producten met een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Boonstra Verswaren heeft daarnaast enkele unieke producten in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan streekproducten en verantwoorde producten die exclusief verkrijgbaar zijn bij Boonstra Verswaren. Deze unieke producten worden voortaan ook aangeduid met het Boonstra Excellent logo.

Producten met een gouden randje!

BoonstraExcellent  Boerenachterhaminverpakking   Pluk

Nieuw in het assortiment

10-05-2015

 

Ons assortiment is continu in ontwikkeling en er komen regelmatig nieuwe producten bij. Deze willen we graag met u delen.

Daarom presenteren we u om de week onder het kopje "nieuw in het assortiment" één van deze producten.

Deze week presenteren we u onze eigen Boerenachterham. Een echte aanrader!

Boerenachterham2

Klantgericht Verkopen

Training klantgericht verkopen - 1 mei 2015

 

Samen richting een mooie toekomst!

 

Vraagt u zich weleens af hoe u meer rendement uit uw bedrijf kunt halen? Wilt u wel eens wat advies op het gebied van communicatie? Hoe u een klant kunt overhalen om een bepaald product toch te kopen? Dan is de training klantgericht verkopen echt iets voor u!

In samenwerking met SVO Vakopleiding food bieden we u deze mogelijkheid. Heeft u interesse? Neem dan eens contact op met Andrea Paffarini, Accountmanager SVO Vakopleiding food, telefoon 06 520 279 50, of neem contact op met uw vaste contactpersoon van Boonstra Verswaren.

Klantgerichtverkopen 

Lente & Zomer Assortiment

24 april 2015

 

De Lente & Zomer brochure ligt voor u klaar

 

Dit jaar geven we u een korte rondleiding langs enkele heerlijke producten uit ons assortiment. Uiteraard hebben we weer een groot assortiment op het gebied van BBQ. We hebben echter nog veel meer te bieden; tapas, zomerse maaltijden, vleeswaren, kaas, Tik Tak koffie, Italini ijs, ga zo maar door.

Dit jaar hebben we ook enkele tips en recepten in de brochure geplaatst, voor extra inspiratie. De vele activiteiten gedurende de lente & zomer komen uiteraard ook weer naar voren.

Neem eens een kijkje in onze brochure en laat u verrassen door ons brede assortiment!

Lente  zomer assortiment voor website
 

Groenbrood

23 januari 2015

Nieuw in ons assortiment GroenBrood.

Waarom GroenBrood?

Brood is een essentieel deel van onze dagelijkse voeding, het is ons basisvoedsel.
Daarom is het zo belangrijk dat ons brood zo veel mogelijk bouw- en voedingsstoffen bevat.
Dit is dan ook één van de redenen waarom wij GroenBrood in ons assortiment hebben opge-
nomen. GroenBrood is voedzamer en beter verteerbaar door zijn extra rijkdom aan bouw- en
voedingsstoffen.
Het levert een bijdrage aan een gezonder natuurlijk leven.

GroenBroodpluk120                               

groenbrood logo180                               

Groenbroodbaquettes120
 

Wij voorzien u graag van meer informatie.

Warme Winterweken

24 oktober 2014

Warme Winterweken

Voor de tweede keer mogen wij dit unieke evenement organiseren in Euroborg.
Dat hebben wij te danken aan de vele positieve reacties op de eerste editie van
vorig jaar. Ook dit jaar hebben we weer veel moois in petto; van opleiding tot kleding,
van Parmaham naar wild en van website tot verpakking.
Kortom te veel om te benoemen.

  euroborg 2014

Ps. De wereldprimeur bewaren we tot het laatst.

Graag zien wij u op woensdag 12 november a.s. in Euroborg (parkeren P1) en
neem uw uitnodiging mee of print deze uit via het klantportaal op onze website.

Met vriendelijke groet.

Johnny Helder

Prijswinnaars "de foto's"

21 februari 2014

Foto's prijswinnaars Warme Winterweken.

Tijdens onze beurs Warme Winterweken in de Euroborg in Groningen hebben wij de drie prijzen verloot welke voor dit evenement ter beschikking zijn gesteld, waaaronder een electrische scooter voorzien van bedrijfslogo, een uniek gesigneerd voetbalshirt van de FC en een gesigneerde voetbal.

De voetbal is gegaan naar 
de Groene hoek in Muntendam                                     

voetbal
   
Het gesigneerde voetbal
shirt is gegaan naar
slagerij de Buurderij
in Haren
shirt
   
En de fantasische scooter
voorzien van bedrijfslogo
is gegaan naar 
Keurslagerij Veltmaat
in Ommen
scooter

Graag willen wij nogmaals iedereen bedanken en zien wij u graag weer op onze volgende specialiteiten beurs

Boonstra Verswaren

 

 

 

 

 

Beter Leven vleeswaren

4 februari 2014

Beter Leven vleeswaren gesneden en bulk

Onder de merknaam d‘Olde Lantschap brengt Boonstra Verswaren een assortiment ambachtelijke vlees- en vleeswarenproducten, afkomstig van Nederlandse boerenbedrijven die bij Bewust-genieten.nl zijn aangesloten, op de markt. Er is begonnen met varkensvlees uitsluitend afkomstig van AA varkens volgens het Seurop systeem. ook de rund- en kalfsvleesproducten van Aarnink-Dengerink voldoen aan de criteria van het Bewust-genieten.nl merk.

Bewust-genieten van het betere leven:

   Ambachtelijke producten naar oud, traditioneel receptuur
   Beperking gebruik E-nummers
   Zoutreductie
   Vrij van allergenen
   Glutenvrij
   Duurzame producten en duurzame dierhouderij
   Veel aandacht voor dierenwelzijn
   Ketenkwaliteit en ketenverantwoordelijkheid

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam of gebruik het contactformulier.  

Boonstra Verswaren

                   bewustgenieten                        beterleven

 

 

TikTak koffie

5 februari 2014

Nieuw in het assortiment Groninger streekproducten TikTak koffie en thee.

Wist u dat TikTak koffie al sinds 1870 gevestigd is in de stad Groningen en sinds die tijd ook al de heerlijkste koffiebonen brandt?

Deze regionale smaaksensatie spreekt ons als Boonstra Verswaren daarom ook sterk aan. Dit willen wij graag met u delen en wij kunnen u dan ook van een passend advies voorzien voor in uw winkel en/of slagerij.
Of het nu gaat om Fairtrade koffie, thee of koffiemachine met toebehoren, samen met TikTak koffie kunnen wij u bedienen met dit unieke streek geproduceerd product.

Heeft u vragen over het assortiment van TikTak koffie neem dan gerust even contact met ons op en wij helpen u graag verder.  

 

Boonstra Verswaren

                                                  TikTak

 

 

 

Prijswinnaars Beurs

31 oktober 2013

Winnaars prijzen beurs, Boonstra Verswaren

Tijdens onze beurs Warme Winterweken in de Euroborg te Groningen hebben wij de drie prijzen verloot welke voor dit evenement ter beschikking zijn gesteld waaronder een electrische scooter voorzien van een bedrijfslogo, een uniek gesigneerd voetbal shirt van de FC Groningen en een gesigneerde voetbal.

Onderstaande winnaars kunnen wij heugelijk feliciteren met hun gewonnen prijzen:

De voetbal gaat naar de groentenspecialist de Groene Hoek uit Muntendam
Het gesigneerde voetbalshirt gaat naar slagerij de Buurderij uit Haren
En de fantastische elektrische scooter voorzien van bedrijfslogo gaat naar Keurslager Veltmaat uit Ommen

De prijzen zullen binnenkort bij de winnaars voorzien van een bloemetje bezorgd worden, wij wensen de winnaars heel veel plezier en commerciële mogelijkheden met deze gewonnen prijzen.

Graag willen wij nogmaals iedereen bedanken, U als klant bezoeker en alle standhouders leveranciers die zich toch door het barre weer van deze maandag 28 oktober '13 niet hebben laten tegenhouden om naar Groningen toe te komen, bedankt voor de enorme opkomst! Geweldig, dit geeft ons een goed gevoel.


Met vriendelijke groet,

John Helder

                                          Hans Boonstra  
     

Versgemaakt van Voskuilen

29 augustus 2013

 

"Soms denk je 'bleef alles maar hetzelfde' We kennen het. Misschien denk je wel eens 'alles moet anders'. Dat
kennen we ook, geloof me. En wij? Wij blijven lekker zoals we zijn. En velen kunnen dat opperbest waarderen,
gelukkig.

Onze rookworsten, gehaktballetjes en -specialiteiten blijven lekker hetzelfde. De zwarte bak die zo de magne-
tron in kan, houden we er ook lekker in. Onze recepturen? Daar vertellen we lekker niks over. Deden we vroe-
ger ook niet. Wat dat betreft is er niet eens zoveel veranderd.

Alleen onze vertrouwde kwaliteit zit helemaal in het nieuw. Dit hebben wij Versgemaakt. Proef het lekker zelf."

Henk Voskuilen

Heeft u vragen over het assortiment van Voskuilen Versgemaakt? Neem dan contact met ons op en wij helpen
u graag verder.

Boonstra Verswaren

                                                       Voskuilen 

 

 

Peppadew salade crème

20 augustus 2013

Vanaf week 35 kunnen wij u voorzien van een nieuwe heerlijke dagverse Peppadew salade crème, deze nieuwe salade heeft een basis van kwark en zure room. Geschikt voor uw gourmet, voor toast, tapas, dips en chips. Deze Peppadew salade is een van de nieuwe smaken uit een aankomende reeks noviteiten. (art.nr. 51005014)

                                                   

    

 Roomkaascreme peppadew
  Peppadew salade crème

Nieuwe Unique sauzen

15 juli 2013

Ze zijn er, de nieuwe Unique sauzen. Deze sauzen onderscheiden zich doordat er geen toevoegingen van  kunstmatige zoetstof, conservering en kleurstoffen zijn gebruikt.
Ze zijn mager met een link naar "light" en door de specifieke kruiding die na vermenging met uw rauwkost/vleeswaren zijn uitwerking geeft in smaak.
De sauzen zijn steviger geproduceerd en na vermenging neemt de saus ook het meeste overtollige vocht op. Dus minder vocht uittreding in de schaal en hierdoor meer rendement.

            weidesaus    kruidensaus
   Unique Weidesaus 3kg p/em   Unique Yoghurt kruidensaus 3kg p/em

Nieuwe Website

12 juli 2013

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website, een website waarin wij hebben geprobeerd hetgeen waarin onze klant en potentiele klant geintereseerd is te kunnen laten zien. Een website waarmee wij ons kunnen presenteren naar buiten toe zoals wij zijn, en wat wij u te bieden hebben. Ook vinden wij de mening van onze relaties van belang, en hebben tijdens de opzet van deze website vaak op de stoel van de afnemer gezeten. Wij wensen u een plezierige rondgang door onze website en wij staan altijd open voor uw tips.

Met vriendelijke groeten,

Johnny Helder